Kerkenpad Oost-Groningen

Zaterdag 3 juli organiseren bijna dertig kerken in het oostelijk deel van de provincie Groningen voor de zesde keer het Kerkenpad Oost-Groningen! Tijdens het kerkenpad openen de kerken hun deuren voor het publiek, zodat de gebouwen niet alleen van buiten, maar ook van binnen bewonderd kunnen worden. De deelnemende kerkgebouwen variëren sterk wat betreft architectuur en hebben allemaal zo hun eigen bezienswaardigheden, waar vrijwilligers graag meer over vertellen! Als de coronamaatregelen het toelaten organiseren sommige kerken bovendien extra activiteiten, zoals een rondleiding in het orgel, bespeling van het orgel en een boekenmarkt. Plan een route of gebruik een van de routes op onze website www.kerkenpadoostgroningen.nl en kom langs op 3 juli van 10.00-16.00 uur!

Ook de kerk van Noordbroek doet mee aan Kerkenpad Oost-Groningen.

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.