Voor kerkdiensten en vieringen t/m Pasen: preekrooster2021 tm Pasen

Activiteiten uit het activiteitenboekje: veel activiteiten kunnen niet doorgaan – alles onder voorbehoud!

Er zijn inmiddels enkele nieuwe initiatieven zodat we toch op en met elkaar betrokken kunnen blijven: een “Pubquiz” waaraan we vanuit huis kunnen meedoen – alleen of als gezin. Hoe dit precies zal gaan is nog niet helemaal duidelijk: online of via e-mail. Geef uw e-mailadres uiterlijk 10 maart door aan Marcèle Westerdijk (marcelevkw@gmail.com) of ds. Eringa (wheringa2019@outlook.com).

Een nieuwe activiteit is ook: foto’s maken – foto’s die mogelijk gebruikt kunnen worden in de online vieringen. Bijvoorbeeld van een kerkelijk attribuut (brandende kaars) of landschap, zonsopgang of -ondergang, e.a. Deze mag u inzenden naar Harry Dijkema: h.g.dijkema@home.nl.

En tot slot: voor wie graag speelt met taal, met woorden: bedenk een nieuwe tekst op een bestaand lied. Of maak een heel nieuw lied. U kunt dat inzenden aan ds. Eringa (wheringa2019@outlook.com).

Activiteit dag datum locatie tijd
Quiztime zondag 14-mrt thuis 14.00-15.00
wandelen zaterdag 27-mrt ?? ca. 13.00
Quiztime zondag 11-apr thuis 14.00-15.00

Abonneer je op de e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zie op de homepage.